Produktionsskole Nordsjællands Uddannelsescenter

Produktionsskolen Nordsjællands Uddannelsescenter er en skole med mange muligheder. Du kan få afprøvet en række fag og opnå faglige kompetencer. Det være sig inden for de traditionelle håndværksfag over det mere højteknologiske som it og film og tv til det kreative og musiske område. Undervisningen og opgaveløsningen vil være forbundet med en reel produktion der afsættes på markedsvilkår.

Der er ingen formelle krav for, at kunne starte på skolen udover at du har gennemført ni års skolegang. Vi forventer, at du har lyst til at starte på det værksted, som du vælger og at du udviser initiativ og engagement. Vi lægger vægt på ansvarlighed, samarbejde og kreativitet.

Sygdom

Hvis du er syg skal du ringe til din lærer og sygemelde dig mellem kl. 8.00 og kl. 8.15. Der kan være forskellige aftaler om tidspunktet for at ringe på det enkelte værksted – husk at spørg din værkstedsleder.

Hvis du ikke har taletid på mobilen, skal du sms og værkstedslederen skal kunne ringe dig op.

Hvis du ikke kan få kontakt til din lærer, så skal du ringe til kontoret på tlf. 4772 4300.

Hvis du bliver væk fra skolen uden at melde afbud er det ulovligt fravær, og der bliver ikke udbetalt skoleydelse.

Du skal være klar over, at lovgivningen siger, at du max kan have 288 timers sygdom og fravær i det år du kan gå på skolen. Det svarer til 9 uger i alt.

Kontakt

Produktionsskolen Nordsjællands
Uddannelsescenter

Industrimarken 2 A
3300 Frederiksværk
Tlf: 47 72 43 00
Email: post@pnuc.dk

Her bor vi