Produktionsskole Nordsjællands Uddannelsescenter

Produktionsskolen Nordsjællands Uddannelsescenter er en skole med mange muligheder. Du kan få afprøvet en række fag og opnå faglige kompetencer. Det være sig inden for de traditionelle håndværksfag over det mere højteknologiske som it og film og tv til det kreative og musiske område. Undervisningen og opgaveløsningen vil være forbundet med en reel produktion der afsættes på markedsvilkår.

Der er ingen formelle krav for, at kunne starte på skolen udover at du har gennemført ni års skolegang. Vi forventer, at du har lyst til at starte på det værksted, som du vælger og at du udviser initiativ og engagement. Vi lægger vægt på ansvarlighed, samarbejde og kreativitet.

Jannie vil være programmør

Jannie vil være programmør og kendte lidt til C# da hun startede for 4 dage siden.
Nu arbejder Jannie videre med programmering i Unity og Lego Mindstorm

jannie vil være programmør

jannie-it3

Videomanualer til Jens Brammer

Videomanualer til Joomla

Philip laver videomanualer til www.brammerkunst.dk.
Jens Brammer har fået undervisning i at opdatere hans nye Joomla hjemmeside af Philip. Bliver Jens senere i tvivl om hvordan han kan redigere i tekst, oprette nye artikler og lægge billeder ind, så kan han logge sig ind og se små videoer, der viser hvordan.

Ny hjemmeside til Anna

Ny hjemmeside til Anna der er psykomotorisk terapeut

Anna er startet som selvstændig psykomotorisk terapeut. Hendes hjemmeside får hun lavet på IT/web værkstedet.
Nadia og Anders skal lave Joomla hjemmesiden og aftaler her layout, konfiguration og indhold med Anna. Det første af flere møder om indhold og udseende.
Nadia underviser senere Anna i brug af hjemmesiden og laver små videoer der viser, hvordan man redigerer tekst og billerder på siden.

Kontakt

Produktionsskolen Nordsjællands
Uddannelsescenter

Industrimarken 2 A
3300 Frederiksværk
Tlf: 47 72 43 00
Email: post@pnuc.dk

Her bor vi