Produktionsskole Nordsjællands Uddannelsescenter

Produktionsskolen Nordsjællands Uddannelsescenter er en skole med mange muligheder. Du kan få afprøvet en række fag og opnå faglige kompetencer. Det være sig inden for de traditionelle håndværksfag over det mere højteknologiske som it og film og tv til det kreative og musiske område. Undervisningen og opgaveløsningen vil være forbundet med en reel produktion der afsættes på markedsvilkår.

Der er ingen formelle krav for, at kunne starte på skolen udover at du har gennemført ni års skolegang. Vi forventer, at du har lyst til at starte på det værksted, som du vælger og at du udviser initiativ og engagement. Vi lægger vægt på ansvarlighed, samarbejde og kreativitet.

Årets Sind pris til PNUC

På Sindets Internationale dag mandag d. 10. oktober fik PNUC årets Sind pris.

Kredsformand Kim Kjeldgaard begrundede prisen med produktionsskolens indsats i gennem mange år over for unge, der har brug for en ekstra indsats for at kunne finde vej videre i beskæftigelse og uddannelse. Samt for skolens hjælp til Sinds Lokalforening med fremstilling af hjemmeside www.sindhalsnaes.dk, optagelse af film og hjælp ved arrangementer.

Kontakt

Produktionsskolen Nordsjællands
Uddannelsescenter

Industrimarken 2 A
3300 Frederiksværk
Tlf: 47 72 43 00
Email: post@pnuc.dk

Her bor vi