Produktionsskole Nordsjællands Uddannelsescenter

Produktionsskolen Nordsjællands Uddannelsescenter er en skole med mange muligheder. Du kan få afprøvet en række fag og opnå faglige kompetencer. Det være sig inden for de traditionelle håndværksfag over det mere højteknologiske som it og film og tv til det kreative og musiske område. Undervisningen og opgaveløsningen vil være forbundet med en reel produktion der afsættes på markedsvilkår.

Der er ingen formelle krav for, at kunne starte på skolen udover at du har gennemført ni års skolegang. Vi forventer, at du har lyst til at starte på det værksted, som du vælger og at du udviser initiativ og engagement. Vi lægger vægt på ansvarlighed, samarbejde og kreativitet.

Ekskursion til Medieskolen i Lyngby

IMG 5518

Tirsdag den 17-03-2015 var IT- og Webværkstedet på ekskursion til Medieskolen i Lyngby for at få inspiration til nye aktiviteter i værkstedet. Det overvejes bl.a. at gøre det muligt at lave print på kopper, T-shirts, musemåtter og andre produkter.

Linda fra det Grafiske Værksted på Medieskolen tog godt imod deltagerne fra PNUC og der var også rundvisning på skolens øvrige værksteder; Webdesign, film, foto, skilteriet, producer og redationen, hvor elever og lærere fortalte om de mange kreative aktiviteter.

Det blev en meget inspirerende dag.

Kontakt

Produktionsskolen Nordsjællands
Uddannelsescenter

Industrimarken 2 A
3300 Frederiksværk
Tlf: 47 72 43 00
Email: post@pnuc.dk

Her bor vi