UngeCamp

unge camp 01

Torsdag den 30. oktober 2014 kl. 8-20 var Produktionsskolen Nordsjællands Uddannelsescenter vært for Halsnæs Kommunes Ungecamp.

Der var inviteret repræsentanter fra alle skoler og ungdomsuddannelser samt unge fra forskellige lokale foreninger og netværk for at få konkrete bud på, hvad der kan gøre kommunen mere attraktiv for unge.
 
 
ALLE UNGE KUNNE DELTAGE
 
Under Ungecamp Halsnæs kunne man løbende komme med forslag og kommentarer på Ungecampens Facebook-side. Der kom også præsentationer af de forslag, som repræsentanterne fremførte under campen. Se Ungecamp Halsnæs Facebook-siden her:
 
 
Man kan også se billeder fra dagen på Instagram, #ungecamphalsnaes.
 
 
2 X 100.000 KR. TIL RÅDIGHED
 
I forbindelse med budget 2014 blev der afsat en ungepulje på 100.000 kr. i henholdsvis 2014 og 2015 til konkrete initiativer i forbindelse med dialogen med de unge.
 
Ungepuljen udmøntes herefter i overensstemmelse med de unges ønsker – inden for de politisk besluttede kriterier. Ideer, der finansieres af ungepuljen, skal:
 
• Gøre Halsnæs Kommune mere attraktiv for unge

• Have bred opbakning blandt kommunens unge

• Hvile i sig selv økonomisk efter pulje-periodens udløb i 2015 (medmindre byrådet ønsker at afsætte penge til forslaget fremadrettet)

• Have tilknyttet en gruppe unge, som løfter opgaven med indledende støtte fra kommunen

Kontakt

Produktionsskolen Nordsjællands
Uddannelsescenter

Industrimarken 2 A
3300 Frederiksværk
Tlf: 47 72 43 00
Email: post@pnuc.dk

Her bor vi