Vil du være noget inden for TV?

TVN-1

TV Nordsjælland er tilbudet for dig, der gerne vil prøve, hvad det vil sige at arbejde inden for tv-branchen. Drømmer du om at blive journalist, producer eller videofotograf, så er der rige muligheder for at opleve, hvordan livet på en rigtig tv-station foregår.

Du vil blive undervist af folk med erfaring inden for nyheder og tvproduktion og få mulighed for at være en vigtig del af TV Nordsjælland.

Du vil lære at tilrettelægge et tv-indslag, filme med professionelt videoudstyr samt redigere indslaget efterfølgende i Final Cut Pro.

Resultatet af dine anstrengelser vil blive vist hver fredag til mere end 20.000 seere, der enten følger med på Kanal Hovedstaden eller via vores webtv.

Ale elever i alderen 15-25 år, som endnu ikke har afsluttet en ungdomsuddannelse er velkomne. Opholdet varer et år og vil give dig kompetencer, som du kan bruge direkte efterfølgende, enten ved at gå videre i uddannelsessystemet eller få et job i branchen.

Vi er i alt fire undervisere som har forskellige kompetencer, blandt andet en uddannet journalist, en tidliger medarbejder på DR, en pressefotograf og en uddannet film- og tvproduktionsarbejder. Det sikrer, at du kommer hele vejen rundt og oplever en hverdag så tæt på virkeligheden inden for tv-produktion som muligt.

Du kan se tidligere indslag og finde kontaktoplysninger til TV Nordsjælland ved at klikke her: TV Nordsjælland.

TV-film værkstedet filmede isbåde ved Kikhavn

TV Nordsjælland filmer isbåde ved KikhavnHelt sikkert en kold fornøjelse da eleverne på Produktionsskolen Nordsjællands Uddannelsescenter filmede isbåde ved kignæs havn. Se indslaget på kanal hovedstaden eller på tvnordsjaelland.dk på fredag Thomas Johannesens billede.

Kontakt

Produktionsskolen Nordsjællands
Uddannelsescenter

Industrimarken 2 A
3300 Frederiksværk
Tlf: 47 72 43 00
Fax: 47 77 16 68
Email: post@pnuc.dk

Her bor vi