Medielinien

TVN-1

På medielinjen kan du lære en masse indenfor medier, TV og foto. Du kan være med til at producere programmer inden for nyheder, kulturprogrammer og musikprogrammer – du kan se vores programmer på tvnordsjaelland.dk -  Vi har professionelt udstyr inden for foto og videoproduktion som du lærer at betjene. Det vil sige at du lærer om kameraer, lyssætning og redigering. Du har også adgang til avancerede it-programmer som photoshop og illustrator, og du har mulighed for at lære at lave hjemmesider.

Åbent hus

pnuc_åben_hus.jpg

Torsdag den 1. november 2018 kl. 13-18 inviterer Produktionsskolen Nordsjællands Uddannelsescenter traditionen tro alle interesserede indenfor på besøg.

Besøg ét eller flere af de syv værksteder, der holder til på matriklen lige ved Hanehoved station: Pædagogik, Sundhed & Kreativitet - Træ & Maler - Metal & Auto - Medie - Køkken – Musik - Producer. 

Alle værkstederne er åbne og fulde af aktivitet, og lærere og elever står klar til at vise rundt og svare på spørgsmål. I kantinen sørger køkkeneleverne for friskbrygget kaffe og te samt hjemmebagt kage og frisk frugt.

Praktiske uddannelser
Der er selvfølgelig også mulighed for at kigge ind til KUU-eleverne på Kombineret Ungdomsuddannelse, som er særligt målrettet de unge, der ønsker at gennemføre en kompetencegivende uddannelse. Skolens EGU-vejleder kan fortælle mere om den to-årige erhvervsgrunduddannelse, der er kompetencegivende og som har hovedvægten på praktik.

Skolen tilbyder også undervisning i dansk og matematik op til 9.- og 10. klassesniveau, og det er muligt af afslutte forløbet med en afgangseksamen.

Produktionsskolen er et tilbud til unge under 25 år, der endnu ikke har besluttet sig for en ungdomsuddannelse. Undervisningen er praktisk og foregår ude på værkstederne, hvor eleverne får en faglig viden og indsigt, der ruster dem til at beslutte deres egne uddannelses- og erhvervsvalg.

Patrick afslutter sin EGU i dag.

 Stort tillykke til Patrick som afslutter sin EGU i dag. På mandag starter Patrick på tømreruddannelsen, og vi ønsker ham held og lykke fremover

Åbent hus på Produktionsskolen

aabent-hus-2017

Den 2. november 2017
kl. 13.00 - 18.00

Produktionsskolen Nordsjællands Uddannelsescenter inviterer alle interesserede til at besøge os her i huset på Hanehoved. Adressen er Industrimarken 2 i Frederiksværk.

Alle skolens værksteder vil være åbne. Elever og lærere vil stå klar til at tage imod dig og vise dig rundt på vores dejlige værksteder. Kantinen – vores køkkenværksted byder på kaffe, the, lækker kage og frugt.

Læs mere ...

KUU Rundvisninger på PNUC:

Tilmelding nødvendig på tlf.: 4772 4300
Torsdag den 20.04. kl 9.30
Torsdag den 04.05. kl 9.30
Torsdag den 01.06. kl 9.30

Tjekket for stoffer

Vi har i formiddag haft besøg af politiet og deres narkohunde. Skolen blev snuset igennem og ingen stoffer blev fundet :)

 

Kontakt

Produktionsskolen Nordsjællands
Uddannelsescenter

Industrimarken 2 A
3300 Frederiksværk
Tlf: 47 72 43 00
Email: post@pnuc.dk

Her bor vi