Vil du være noget inden for TV?

TVN-1

TV Nordsjælland er tilbudet for dig, der gerne vil prøve, hvad det vil sige at arbejde inden for tv-branchen. Drømmer du om at blive journalist, producer eller videofotograf, så er der rige muligheder for at opleve, hvordan livet på en rigtig tv-station foregår.

Du vil blive undervist af folk med erfaring inden for nyheder og tvproduktion og få mulighed for at være en vigtig del af TV Nordsjælland.

Du vil lære at tilrettelægge et tv-indslag, filme med professionelt videoudstyr samt redigere indslaget efterfølgende i Final Cut Pro.

Resultatet af dine anstrengelser vil blive vist hver fredag til mere end 20.000 seere, der enten følger med på Kanal Hovedstaden eller via vores webtv.

Ale elever i alderen 15-25 år, som endnu ikke har afsluttet en ungdomsuddannelse er velkomne. Opholdet varer et år og vil give dig kompetencer, som du kan bruge direkte efterfølgende, enten ved at gå videre i uddannelsessystemet eller få et job i branchen.

Vi er i alt fire undervisere som har forskellige kompetencer, blandt andet en uddannet journalist, en tidliger medarbejder på DR, en pressefotograf og en uddannet film- og tvproduktionsarbejder. Det sikrer, at du kommer hele vejen rundt og oplever en hverdag så tæt på virkeligheden inden for tv-produktion som muligt.

Du kan se tidligere indslag og finde kontaktoplysninger til TV Nordsjælland ved at klikke her: TV Nordsjælland.

Patrick afslutter sin EGU i dag.

 Stort tillykke til Patrick som afslutter sin EGU i dag. På mandag starter Patrick på tømreruddannelsen, og vi ønsker ham held og lykke fremover

Åbent hus på Produktionsskolen

aabent-hus-2017

Den 2. november 2017
kl. 13.00 - 18.00

Produktionsskolen Nordsjællands Uddannelsescenter inviterer alle interesserede til at besøge os her i huset på Hanehoved. Adressen er Industrimarken 2 i Frederiksværk.

Alle skolens værksteder vil være åbne. Elever og lærere vil stå klar til at tage imod dig og vise dig rundt på vores dejlige værksteder. Kantinen – vores køkkenværksted byder på kaffe, the, lækker kage og frugt.

Læs mere ...

KUU Rundvisninger på PNUC:

Tilmelding nødvendig på tlf.: 4772 4300
Torsdag den 20.04. kl 9.30
Torsdag den 04.05. kl 9.30
Torsdag den 01.06. kl 9.30

Tjekket for stoffer

Vi har i formiddag haft besøg af politiet og deres narkohunde. Skolen blev snuset igennem og ingen stoffer blev fundet :)

 

Kontakt

Produktionsskolen Nordsjællands
Uddannelsescenter

Industrimarken 2 A
3300 Frederiksværk
Tlf: 47 72 43 00
Email: post@pnuc.dk

Her bor vi