En historie fra hverdagen
Christian startede i september i 2014 i køkkenet på PNUC, da han efter endt og bestået forløb på Mad til mennesker på Erhvervsskolen fandt ud af, at han alligevel ikke ville være kok men slagter.
Vi laver mad til alle skolens elever og lærere, i alt ca. 100 personer.
Det er både morgenmad og frokost.
Der laves hjemmebagt brød, salater, varme og lune retter.
Det kan også være tapas, kage, sandwich eller smørrebrød.
Der er nogle gange levering af mad ud af huset.
Klik på billederne for at forstørre.
Christian startede i september i 2014 i køkkenet på PNUC, da han efter endt og bestået forløb på Mad til mennesker på Erhvervsskolen fandt ud af, at han alligevel ikke ville være kok men slagter.
Mandagsklar og grønt er godt.. blommechutney, klassisk tomatsalat, bagterødbeder med sesam og balsamicoglace og klassisk asparges vinaigrette...
I køkkenværkstedet har man fået nyt flot arbejdstøj, helt i sort med skolens logo.
2 gange om dagen, 5 dage om ugen, i ca. 44 uger om året, laver køkkenet måltider til de ca. 100 elever og lærere. Der bliver altså produceret ca. 44.000 måltider om året i det effektive køkken. Det kan man lære meget af.
Hver arbejdsdag året rundt laver Køkkenværkstedet morgenmad og frokost med varme retter til skolens godt 100 elever og lærere m.fl.
Den 04-08-2015 var der til frokost bl.a. delikate laksewraps, lækker salat, stegt flæsk, kartofler og persillesovs på menuen.
Ved særlige lejligheder kan køkkenet altid levere fantastiske og lækre kager. Her er det i forbindelse med fejring af 60 års fødselsdag for skolens leder Jesper Lübbert i august 2014.
Produktionsskolen Nordsjællands
Uddannelsescenter
Industrimarken 2 A
3300 Frederiksværk
Tlf: 47 72 43 00
Email: post@pnuc.dk