Køkken

Vi laver mad til alle skolens elever og lærere, i alt ca. 100 personer. 
Det er både morgenmad og frokost.
Der laves hjemmebagt brød, salater, varme og lune retter. 
Det kan også være tapas, kage, sandwich eller smørrebrød.
Der er nogle gange levering af mad ud af huset.

Klik på billederne for at forstørre.

En historie fra hverdagen

En historie fra hverdagen - pnuc

Christian startede i september i 2014 i køkkenet på PNUC, da han efter endt og bestået forløb på Mad til mennesker på Erhvervsskolen fandt ud af, at han alligevel ikke ville være kok men slagter.

Opholdet på PNUC var kun kortvarigt, da Christian skulle videre til Roskilde Slagteriskole på et 3 måneders grundforløb inden han kunne påbegynde en læreplads, som han allerede havde på hånden. Christian dumpede desværre på grundforløbet, men virksomheden stod ved deres ord og tilbød ham i stedet en mesterlære. Desværre gik alt ikke efter planen og Christian blev fyret lige inden prøvetiden var ovre.

Christian vendte derfor retur til køkkenet på PNUC, men var nu meget i tvivl om hvad der skulle ske i forhold til uddannelse. Reglerne om optagelse på Erhvervsskole var i mellemtiden blevet ændret og Christian kunne nu ikke uden videre blive optaget på Erhvervsskolen, da han manglede sit 02 i matematik. Han valgte derfor at følge matematikundervisningen på PNUC.

Nu skulle der tænkes helt nye veje og Christian kom i praktik på et plejehjem. Det blev han så glad for at han valgte at forlænge praktikforløbet med en uge på trods af, at resten af skolen havde ferie. Praktikforløbet endte imidlertid også med et fritidsjob som hjælper på plejehjemmet.

Christian var nu ikke længere i tvivl om valg af uddannelse og han ville optages på SOPU i Hillerød. Han skulle dog først til en optagelsesprøve for at få sit 02 i matematik og den bestod han.

Christian er nu godt i gang og har bestået grundforløbet som Social- og Sundhedshjælper. Han er nu i gang med sit praktikforløb i Gribskov Kommune, mens han samtidig læser videre for at blive assistent. Derudover har han hver anden weekend et ekstra arbejde som hjælper i hjemmeplejen i Frederikssund Kommune og for at det ikke skal være lyv, så har Christian også et afløser job på et plejehjem i Ølsted. Her tager han de vagter der nu er plads til i hans kalender.

Godt gået Christian

 

Kontakt

Produktionsskolen Nordsjællands
Uddannelsescenter

Industrimarken 2 A
3300 Frederiksværk
Tlf: 47 72 43 00
Email: post@pnuc.dk

Her bor vi